Maud Kuistilan muistosäätiö

Maud Kuistilan palkinto

Maud Kuistilan Muistosäätiön hallitus jakaa Maud Kuistilan palkinnon lääketieteen alan ansioituneelle tutkijoiden kouluttajalle. Palkinnon tarkoituksena on korostaa tutkijoiden kouluttajien merkitystä korkeatasoisen lääketieteellisen tutkimusperinteen säilyttämiselle ja edistämiselle Suomessa. Palkinnon suuruus on 20 000 €.

Palkintoehdotukset

Lyhyet vapaamuotoiset ehdotukset pyydetään tekemään vuosittain huhtikuun 15. päivään mennessä Muistosäätiön sähköisessä hakujärjestelmässä osoitteessa https://mkmsaatio.hakemukset.net/. Palkinto jaetaan seuraavan syksyn aikana marraskuun loppuun mennessä.

Ehdotuksia toivotaan erityisesti niiltä, jotka ovat saaneet nauttia kouluttajansa korkeatasoisesta ja monipuolisesta ohjauksesta. Ehdotuksessa toivotaan olevan mukana useita henkilöitä, joiden nimet ja yhteystiedot (sähköpostiosoite) luetellaan ehdotuksessa. Muistosäätiön hallitus on palkintoa myöntäessään asettanut etusijalle kouluttajia, jotka eivät ole aiemmin saaneet merkittäviä huomionosoituksia tai palkintoja. Kolmena edellisenä vuotena tehdyt palkintoehdotukset otetaan huomioon palkinnon saajaa valittaessa.